Główne składniki

  • 0,5 kg miynsa mielonego (mięsa mielonego)
  • 1 żymła (bułka)
  • 1 jajko
  • 1 cebula
  • sól,pieprz
  • bułka tarto

Przygotowanie

  1. Cebula pokroć w kostka i przismażyć na złoty kolor,wciepać do miynsa. (Cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na złoty kolor, dodać do mięsa)
  2. Do miynsa wciepać namoczono we wodzie, odciśniynto żymła, jajko, sól, pieprz i wszysko razym wymiyszać. (do mięsa dodać namoczoną,odciśnięta bułkę, jajko, sól, pieprz i wszystko razem wymieszać)
  3. Z masy zrobić łokrongłe kotlety, obkulać je w bułcy tartyj i piyc na małym ogniu aż sie zarumiyniom. (z masy uformować okragłe kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na małym ogniu do zrumienienia.)